108645D7-C43B-433D-8540-60AC6B243593
OM MOLNSÄTRA GÅRD

Molnsätra Gård

Varmt välkommen till Molnsätra Gård med över 13 000m² fylld med produkter för trädgården. Inspireras av vår stenutställning där ni hittar både murar, marksten & trappor ur vårt sortiment.

Molnsätra Gård AB är ett familjeföretag som har varit verksam inom trädgård sedan 1981. Kärnverksamheten idag är jordtillverkning samt försäljning av gräsmatta, marksten, grus och dräneringsprodukter för trädgård och offentliga miljöer.

Molnsätra gård har gamla anor och fungerade som jordbruk redan på 1500-talet. Idag håller kor och islandshästar betesmarken öppen på ekängarna intill Översjön i Järfälla som nu är naturreservat.

Vårt sortiment

Vi arbetar ständigt med att ligga i framkant med vårt egna sortiment, målet är att kunna erbjuda marknadens bredaste kvalitetssortiment i natursten för både villatomter och offentliga miljöer. Vi håller stora lager vilket betyder att vi kan erbjuda snabba leveranser, finns det önskemål om specialprodukter med egna mått erbjuder vi även möjligheten till att skräddarsy sina egna produkter.

Vi tillhandahåller marksten från alla de ledande leverantörerna i Sverige, finns inte stenen du söker kan vi med största sannolikhet få fram den ändå.

Rådgivning

Vi på Molnsätra lägger stor vikt på kunnig personal, man skall helt enkelt kunna få svar på sina frågor, därför har vi på Molnsätra gedigen kunskap om trädgårdsanläggningar och kommer gärna med användbara tips, råd och förslag. Vi vet vad som lämpar sig för såväl villatomter med olika förutsättningar som större anläggningar. Kom gärna hit för att titta och känna, hämta hem några broschyrer och diskutera olika lösningar med oss - vi hjälper dig gärna.